Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circul din PNL Timiș a ajuns la EXECUȚII: Deputatul ÎNCUIAT afară din sediu a fost suspendat, alături de alți doi colegi

PNL siglă

Scandalul din PNL Timiș, iscat din cauza alegerilor cu scandal de la șefia PNL Timișoara, alegeri câștigate de Raul Ambruș, candidatul taberei Orban, continuă. Doi susținători ai lui Raul Ambruș, câștigătorul alegerilor de la șefia PNL Timișoara, au fost suspendați. E vorba de deputatul Claudiu Chira, care a acuzat că secretarul PNL Timiș a schimbat yala de la sediu și i-a blocat accesul la cabinetul său, dar și de șeful Piețe SA, Liviu Cocean, cel care a luat locul controversatului Ionuț Nasleu, fost ofițer SRI și consilier al lui  Nicolae Robu.

Citește și: Scandal fără precedent: au chemat poliția la alegerile din PNL

"O am chiar în fața ochilor... Mă uit cu mândrie la lista colegilor din BPJ PNL Timiș care au votat astăzi pentru suspendarea mea și a colegilor Raul Ambrus și Claudiu-Martin Chira din PNL.

Sunt mândru să pot spune că unora le-am schimbat diametral traiectoria în politică, iar altora opțiunea partinică(când ar fi schimbat PNL pe "Putere").

Pentru alți m-am făcut "scut" să nu fie dați ei afară din partid, iar pentru alții "lance" în campaniile lor electorale.

Pentru unii mi-am rupt roțile de la mașină și tălpile de la pantofi pe drumuri desfundate și ulițe întortocheate.

Pe alții i-am salvat de ei înșiși și pe alții m-am străduit să îi feresc de penibil.

Cu câțiva nu am avut șansa să lucrez foarte mult, iar la alții nu o să le mai dau niciodată șansa. #pnl", scrie Liviu Cocean pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.