Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circul Metropolitan București se deschide vineri

Washington DS
Circ

Circul Metropolitan București deschide, vineri, seria spectacolelor care vor fi jucate în aer liber, pe tot parcursul verii, în zona amenajată pentru public lângă sălile de spectacole din Aleea Circului nr. 15, anunță Primăria Capitalei, potrivit Mediafax.

„Vineri, 3 iulie 2020, de la ora 18.00, Circul Metropolitan București deschide seria spectacolelor care vor fi jucate în aer liber, pe tot parcursul verii, în zona special amenajată pentru public în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15. Timp de aproximativ 70 de minute, iubitorii Artei Circului, mari și mici, sunt invitați să admire evoluția vedetelor arenei - acrobați recunoscuți în toată lumea, maeștri ai călăriei, jongleri talentați și comici irezistibili”, a anunțat Primăria Capitalei.

Economistul Mircea Coșea, despre planul de relansare economică al PNL: E ca o carte de telefon

Circul Metropolitan București va prezenta toată vara, în arena exterioară, „spectacole pline de vervă și imaginație, care vor încânta, emoționa și bucura, în mod garantat, publicul nostru fidel”.

„Artiștii Circului Metropolitan vă așteaptă să îi regăsiți mai proaspeți și mai antrenați ca niciodată, dornici să vă molipsească cu energia lor”, arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.