Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulația rutieră este întreruptă pe trei drumuri naționale, din cauza apei acumulate pe carosabil

romanialibera.ro
inundatii Bucuresti

Circulația rutieră este îngreunată sau întreruptă, miercuri, pe trei drumuri naționale, din cauza apei acumulate pe carosabil, anunță Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române. Tronsoane afectate sunt în județele Argeș, Ilfov și Teleorman, potrivit Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza apei acumulate pe carosabil după ploile din ultimele zile, circulaţia rutieră este întreruptă, miercuri, pe DN 73D Piteşti - Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş.

Citește și: Cod galben de furtună în judeţele Arad şi Timiş; Ceaţă şi vizibilitate redusă în Suceava, Botoşani şi Iaşi

În judeţul Teleorman, pe DN 6 Bucureşti – Alexandria, la kilometrul 61+150 din cauza precipitatiilor din ultima perioadă Raul Calnişte a crescut, a ieșit din matcă și a inundat partea carosabilă între km 61+150 - 61+250 (loc. Dragănești Vlasca), apa măsurând miercuri dimineața 10-15 cm. Se circulă pe ambele fire, îngreunat, dirijat de poliție.

În judeţul Ilfov, pe DNCB între km 59+000 - 61+000 firul 2 (sens Chitila - A A1) circulația este închisă din cauza acumulărilor de apă, care măsoară 30-40 de centimetri pe carosabil. La fața locului intervin pompieri, Poliția Rutieră, ISU şi echipe CNAIR. Circulația în zonă este deviată pe firul 1 (sens A1-Chitila) unde se circulă pe câte o bandă în ambele sensuri de mers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.