Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia a fost reluată pe DN 22 şi DN 2, în judeţele Tulcea şi Bacău

aluviuni comarnic trafic

Traficul a fost reluat în ambele sensuri pe DN 22 între localităţile Văcăreni şi Luncaviţa, judeţul Tulcea, după ce aluviunile au fost îndepărtate de pe carosabil, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, au fost îndepărtate aluviunile de pe suprafaţa de rulare atât pe DN 2 Focşani-Bacău, la kilometrul 257+400 de metri, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, cât şi pe DN 22 Brăila-Tulcea, între localităţile Văcăreni şi Luncaviţa, judeţul Tulcea, astfel că traficul a fost reluat în ambele sensuri.

Pe DN 2 (E85) Focşani-Bacău, la ieşire din Răcăciuni, din cauza ploilor şi a scurgerii apei de pe versanţi, carosabilul a fost acoperit cu apă pe sensul către municipiul Adjud. Traficul s-a desfăşurat dirijat, pe celălalt sens şi s-a acţionat pentru îndepărtarea apei.

Pe DN 22 (E87) circulaţia a fost blocată între Luncaviţa şi Văcăreni în urma unei alunecări de teren. Traficul a fost restricţionat în totalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.