Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulația din Madrid este perturbată de protestele fermierilor

Twitter
Madrid

Convoaie de tractoare au perturbat miercuri traficul în jurul Madridului, în timp ce alți fermieri care protestează împotriva a ceea ce ei consideră a fi birocrație excesivă și ajutor de stat insuficient au mers spre sediul Ministerului Agriculturii, potrivit mediafax.

Fermierii protestează de săptămâni întregi în mai multe țările europene. Cu toții solicită reducerea birocrației legate de politica agricolă a Uniunii Europene și o relaxare a normelor de mediu ale blocului comunitar, relevă Reuters.

Nu doar în jurul Madridului, ci și pe unele străzi din capitala Spaniei circulația rutieră a avut de suferit. Traficul în jurul monumentului Puerta de Alcala a fost oprit, mai multe autobuze neputându-și continua traseul din cauza protestatarilor.

Unii fermieri s-au plâns că poliția a împiedicat tractoarele să intre în Madrid. Pe de altă parte guvernul a declarat că a permis intrarea a 500 de tractoare - aceasta a fost cifra dată de organizatori atunci când au solicitat autorizația pentru protest - în timp ce alte 150 de vehicule au fost blocate în afara orașului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.