Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia rutieră pe DN2A, Hârşova - Mihail Kogălniceanu, şi DN 22C, Cernavodă-Murfatlar, s-a deschis

Inquam Photos / Octav Ganea
iarna zapada

Circulaţia rutieră pe DN2A, Hârşova - Mihail Kogălniceanu, şi DN 22C, Cernavodă-Murfatlar, s-a deschis fără restricţii de tonaj, începând de joi dimineaţa, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit Agerpres.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

"Reamintim că ieri, 27.01.2021, după o noapte de cod galben de ninsori importante cantitativ şi viscol, Poliţia Rutieră şi CNAIR au luat măsura închiderii circulaţiei pe aceste sectoare de drum pentru toate categoriile de autovehicule. Măsura a fost luată din cauza viscolului şi a ninsorilor consistente care a condus la o vizibilitate extrem de redusă. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", precizează compania de drumuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.