Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Circulația trenurilor pe ruta Gara de Nord - Aeroport a fost reluată

Inquam Photos / George Calin
tabela cfr tren mersul trenurilor calatori gara

CFR a anunțat vineri dimineață că trenurile care circulă spre și dinspre Aeroport vor înregistra întârzieri în următorul interval orar, din cauza unui automotor care s-a defectat între stațiile Pajura și Mogoșoaia.

UPDATE 10.30 - Traficul feroviar între staţiile Mogoşoaia şi Pajura a fost reluat începând cu ora 9:45, după ce automotorul CFR Călători care s-a defectat a fost retras din linia curentă, în staţia Mogoşoaia, a anunţat CFR SA.

Trenul 7038 format din automotor, care circulă în relația București Nord - Urziceni, a rămas defect în jurul orei 08:38, între stațiile Pajura și Mogoșoaia. Până la sosirea unui alt automotor de ajutor, care să tracteze garnitura defectă, trenurile R 7915 (București Nord - Aeroport) și R 10108 (Aeroport - București Nord) staționează temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.

Trenurile care circulă la această oră pe relația Gara de Nord - Aeroport și retur vor înregistra întârzieri atât în stațiile de îndrumare, cât și la destinație.

„Adresăm scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București acordă tot suportul tehnic necesar operatorului național CFR Călători pentru remedierea situației și restabilirea traficului, spre și dinspre Aeroport, în condiții normale, în cel mai scurt timp”, a transmis compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.