Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia trenurilor pe segmental feroviar Bocicoi - Valea Vişelului a fost reluată, după deraierea a unei locomotive

cfr calatori

Circulaţia trenurilor pe segmental feroviar Bocicoi - Valea Vişelului a fost reluată în condiţii normale, după ce a luni seara fost oprită din cauza deraierii de două osii a locomotivei unui tren de călători între staţiile Bocicoi şi Lunca, informează marţi dimineaţa CFR Călători, conform Agerpres.

Pasagerii trenului R4116, care circulă pe relaţia Sighetul Marmaţiei - Cluj Napoca, au fost transbordaţi luni seara cu mijloace auto, din cauza deraierii de două osii a locomotivei trenului între staţiile Bocicoi şi Lunca, a anunţat compania. Potrivit sursei citate, siguranţa şi securitatea pasagerilor nu au fost afectate şi nu au fost vagoane deraiate.

Cauzele care au generat deraierea vor fi stabilite de comisia de cercetare deplasată la faţa locului, au precizează reprezentanţii operatorului feroviar.

"Până la redeschiderea traficului feroviar, călătorii din trenurile care tranzitează zona afectată vor fi transbordaţi cu mijloace auto în staţii de unde îşi vor putea continua călătoria cu celelalte trenuri aflate în circulaţie", a precizat CFR Călători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.