Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / Circulație blocată în Prahova: doi morți și trei răniți, după un accident rutier teribil

breaking news ultima ora

UPDATE 12 ianuarie, ora 13.50:

Două femei au murit în accidentul produs la intersecţia între DN 1 şi drumul judeţean 720. Este vorba despre o femeie de 70 de ani şi o femeie de 63 de ani, relatează News.ro.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, traumatism de şold drept, a fost preluat de elicopterul SMURD.

Alte trei victime au fost preluate de ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Este vorba despre o femeie de 41 de ani cu traumatism cranio-facial, epistaxis stâng, traumatism de torace posterior, o femeie de 68 de ani care are un traumatism la umărul drept şi un traumatism toraco-abdominal şi o femeie de 24 de ani care a suferit un traumatism cranio-facial, traumatism de torace anterior, traumatism de bazin, fractură deschisă la piciorul drept, conform datelor furnizate de oficialii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Potrivit martorilor, accidentul a avut loc în contextul în care un autoturism care venea de pe drumul judeţean dinspre localitatea Floreşti nu a acordat prioritate la intrarea în DN 1, într-un viraj la stânga, către Braşov, fiind lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar. La volanele autoturismelor implicate se aflau un bărbat de 68 de ani şi unul de 24 de ani. Din cauza rănilor, cei doi şoferi nu au putut fi testaţi pentru alcool, urmând a li se recolta probe de sânge, transmite Poliţia Prahova.

În urma accidentului, pe DN 1 s-au format coloane de maşini care se întind pe mai mulţi kilometri, pe ambele sensuri de mers.

”3 dintre victime au început deplasarea cu ambulanţe SAJ către UPU Ploieşti. Unei victime i se acorda asistenţă medicală de către echipajul TIM şi va fi preluată de către elicopterul SMURD, care a aterizat la faţa locului. Din păcate, pentru două dintre victime a fost declarat decesul”, a precizat aceeaşi sursă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că, în urma accidentului, circulaţia rutieră este blocată pe benzile sensului de mers Ploieşti-Braşov, fiind dirijată pe DJ 100F, prin oraşul Băicoi, iar pe direcţia către Ploieşti se circulă doar pe banda nr. 1. Valorile de trafic sunt în creştere pe ambele sensuri de mers.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Circulație blocată în Prahova: doi morți și trei răniți, după un accident rutier teribil

Doi oameni au murit și trei au fost răniți după ciocnirea a două mașini în localitatea Florești, județul Prahova, informează Mediafax.

Două persoane au murit și alte trei au fost rănite în urma unui accident petrecut vineri pe DN 1, în localitatea Florești, județul Prahova, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier.

Circulația rutieră este blocată pe benzile sensului de mers Ploiești - Brașov, fiind dirijată pe DJ 100F, prin orașul Băicoi, iar pe direcția către Ploiești se circulă doar pe banda 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.