Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţie complet blocată pe DN2 Urziceni - Buzău, din cauza unui tir care a derapat

ultima ora

Circulaţia este complet blocată vineri după-amiază pe DN2 Urziceni - Buzău, din cauza unui tir care a derapat, în zona localităţii Mihăileşti, informează news.ro.  Judeţul Buzău se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol până duminică dimineaţă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui autotren care a derapat, circulaţia este întreruptă în ambele sensuri pe DN 2 Urziceni – Buzău, în zona localităţii Mihăileşti, judeţul Buzău.

De asemenea, din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse (10 – 15 m), CNAIR si Poliţia Rutieră au decis, începând cu ora 16:00, restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN 2C (km 0+000 – km 48+000) între localitatăţile Costeşti - Smeeni - Padina.

Din acelaşi motiv, CNAIR si Poliţia Rutieră au decis, începând cu ora 15:30, restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN22 (km 2+800 – km 30+000), între localitatea Valea Râmnicului şi Brăila.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.