Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulație cu transbordare a trenurilor în zona autostrăzii Sebeș - Turda

cfr

Compania CFR SA informează că, în zilele de 02 - 03 decembrie și 07 - 08 decembrie, circulația trenurilor pe distanțele Teiuș - Coșlariu și Teiuș - Pod Mureș (în direcția Blaj) se va desfășura în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto, în intervalul orar 11:40 - 15:40.

În zilele de 02 - 03 decembrie 2020 și 07 - 08 decembrie 2020, S.C. Aktor S.A va executa lucrări de amplasare a grinzilor pe pasajul rutier superior, aferent nodului rutier din zona stației Teius, parte a tronsonului de autostrada Sebeș – Turda, lucrări care necesită închiderea totală a circulației feroviare pe distanțele Teiuș - Coșlariu și Teiuș - Pod Mureș (în direcția Blaj), între orele 11:40 – 15:40, potrivit mediafax.ro.

Citește și: BREAKING - Ludovic Orban: E posibil să fie redus numărul de angajați în sectorul public .

Aktor, constructorul care va desfășura lucrările sus-menționate, va asigura transbordare cu mijloace auto a călătorilor din următoarele trenuri:

• IR 1745 (care va circula ca tren IR 12745) - transbordare pe distanța Copșa Mică – Teiuș. Călătorii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădirii de la Teius. Autobuzele vor mai opri în spatele stației Blaj pentru debarcare/îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745.

• IR 1746 (care va circula ca tren IR 12746) - transbordare pe distanța Teiuș - Copșa Mică. Pasagerii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădiri de la Teiuș. Autobuzele vor mai opri în spatele stației Blaj pentru debarcare/îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745.

• Regio 3511 (care va circula ca tren R 12325) - transbordare pe distanța Blaj – Teiuș. Călătorii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădiri de la Teiuș. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare/debarcare călători din Hm Crăciunel și PO Cistei (preluarea calatorilor se va face din stațiile de autobuz, aferente celor două localități), conform orarului de mers al trenului 3511.

• Regio 3514 (care va circula ca tren R 12326) - transbordare pe distanta Teiuș - Blaj. Călătorii vor fi preluați de pe platforma din spatele clădirii stației și vor fi debarcați pe platforma din spatele clădiri de la Teiuș. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare/debarcare călători din Hm Crăciunel și PO Cistei (preluarea călătorilor se va face din stațiile de autobuz, aferente celor două localități), conform orarului de mers al trenului 3511.

Autobuzele pentru transbordare vor fi inscripționate „Cursă specială CFR” și vor fi însoțite de personalul CFR Călători Brașov, care va supraveghea și operațiunile de îmbarcare din parcurs. De asemenea, pasagerii vor fi dirijați în stațiile de îmbarcare și debarcare auto de către personalul SRCF Brașov, care va urmări și supraveghea operațiunile de îmbarcare și debarcare a călătorilor în stațiile Copșa Mică, Blaj și Teiuș, iar în situația în care intervin întârzieri în circulația autobuzelor pentru transbordare, personalul SRCF Brașov va asigura coordonarea traficul feroviar, în funcție de ora de sosire a autobuzelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.