Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metrourile vor circula joi noaptea peste program pentru a duce microbiştii acasă după meciul România-Spania

metrou metrorex

Trenurile de metrou vor circula joi pe toate magistralele după un program prelungit cu o oră şi 30 de minute, cu prilejul disputării partidei de fotbal dintre selecţionatele României şi Spaniei, ce va avea loc pe stadionul "Arena Naţională", informează miercuri Metrorex, potrivit AGERPRES.

'Ministerul Transporturilor şi Metrorex, alături de Federaţia Română de Fotbal, vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Spaniei, ce se va desfăşura pe stadionul 'Arena Naţională', şi anunţă că joi, 5 septembrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră şi 30 de minute', precizează Metrorex, într-un comunicat.

Citeşte şi: Suntem ultimii din Europa când vine vorba de banii daţi pentru Sănătate; Ce spun cifrele clasamentului european

Potrivit sursei citate, ultimele garnituri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute.

'Partida de fotbal ce se va desfăşura în data de 5 septembrie 2019 este un eveniment de interes public şi de importanţă naţională pentru organizarea Turneului Final EURO 2020', precizează compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.