Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîrstea, după victoria împotriva cehoaicei Vondrousova - E cea mai mare revenire din carieră

Sorana Cîrstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a declarat că victoria reuşită în faţa cehoaicei Marketa Vondrousova, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Dubai, reprezintă cea mai mare revenire din cariera sa, potrivit Agerpres.

"Cred că e cea mai mare revenire din cariera mea'', a declarat Cîrstea imediat după această partidă, în care a fost condusă cu 6-2 şi 5-1, salvând şi şase mingi de meci.

''Ca să fiu sinceră, la set şi 5-1, nu mă mai gândeam la victorie. Mă gândeam ca măcar să fie frumos pentru public, să lungesc meciul un pic mai mult şi să le ofer un tenis mai frumos. Încă nu ştiu cum am reuşit să câştig'', a mai spus Cîrstea, citată de site-ul WTA.

Sorana Cîrstea a reuşit o victorie de senzaţie în faţa cehoaicei Marketa Vondrousova, campioana en titre de la Wimbledon, cu 2-6, 7-6 (7/1), 6-2, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari.

Cîrstea (33 ani, 22 WTA) s-a calificat pentru a treia oară în semifinala unui turneu WTA 1.000, după cele de la Toronto (2013) şi Miami (2023).

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 158.944 de dolari şi 390 de puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe italianca Jasmine Paolini, care a beneficiat, joi, de retragerea adversarei sale, kazaha Elena Rîbakina.

Paolini (28 ani, 26 WTA) a câştigat ambele confruntări cu Cîrstea, în 2021, în sferturi la Portoroz, cu 6-4, 4-6, 6-1, şi anul trecut în primul tur la Roland Garros, cu 7-5, 2-6, 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.