Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu, criticat dur din cauza declaraţiilor contradictorii legate de plafonarea preţurilor la energie: 'Nu este Superman, este în cel mai bun caz un Fantozzi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Citu scoala

Deputatul PSD Bistriţa-Năsăud Daniel Suciu l-a comparat joi, într-o conferinţă de presă, pe premierul Florin Cîţu a fost comparat cu personajul Fantozzi din seria omonimă de filme italiene din anii '70, pentru declaraţiile sale contradictorii legate de plafonarea preţurilor la gaze naturale şi energie electrică.

Suciu s-a declarat revoltat de faptul că prim-ministrul ar fi acuzat PSD că "i-a furat proiectul de lege" legat de plafonarea acestor preţuri.

"La începutul lunii septembrie, noi, cei din PSD, spuneam foarte clar că vom depune un proiect de plafonare a preţurilor la energie electrică şi la gaze naturale, aşa cum deja şi alte state ale Uniunii Europene procedau, pentru că acele state responsabile aveau în primul rând grija cetăţenilor, şi nu grija bătăliilor lor interne, aşa cum este la PNL. Ieri, premierul Cîţu, după o şedinţă de guvern, patologic vine şi ne spune că se gândeşte să plafoneze preţurile la energie şi la gaz şi - vă mărturisesc că eu aşa ceva nu am mai întâlnit - spune, uitându-se în ochii românilor, că PSD i-a furat proiectul de lege", a afirmat deputatul PSD.

Daniel Suciu l-a comparat pe premier cu personajul Fantozzi şi s-a întrebat dacă susţinătorilor PNL "nu le este ruşine" cu modul în care se desfăşoară campania politică internă pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

"Cîţu nu este Superman, este în cel mai bun caz un Fantozzi al politicii româneşti, (...) un revoluţionar fără cap, fără cauză, care se făcea de râs absolut în fiecare episod. Cîţu, acest Fantozzi, se face de râs, dar, din nefericire, se face de râs pe spinarea noastră, a tuturor. Îi întreb (pe liberali - n.r.), cu bună credinţă: chiar nu vă este ruşine cu un asemenea personaj, chiar atât de rău a ajuns Partidul Naţional Liberal, să aibă de ales între aceste două caricaturi, unul care este premier şi unul care este preşedintele Camerei Deputaţilor? Chiar nu le este ruşine susţinătorilor PNL să vadă, de trei luni de zile, doar măcel pe funcţii, pe bani şi fără nicio grijă pentru ceea ce se întâmplă pe stradă?", a mai spus parlamentarul PSD Bistriţa-Năsăud, fost ministru al Dezvoltării şi vicepremier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.