Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu, dezvăluiri despre liderul PSD: 'Ciolacu a votat legea plafoanelor bugetare cu datoria publică de 40% din PIB'

Inquam Photos / Octav Ganea
florin citu

Florin Cîțu a declarat că Marcel Ciolacu „vede dar nu înțelege”, deoarece a votat legea plafoanelor bugetare propusă de PSD cu o datorie publică de 40% din PIB, trei ani la rând, în 2017, 2018 și 2019. Ministrul de Finanțe a adăugat că liderul interimar al PSD nu știe ce a votat.

„Ciolacu vede dar nu înțelege: «...Am văzut și eu cu indicatorii cu care s-a venit tot prin asumare în Parlament, că deja datoria publică, mult hulita datorie publică, spunând întotdeauna că PSD-ul îi îndatorează pe copiii noștri, am văzut că PSD, în trei ani, a coborât datoria publică de la 38% la 35%, iar acum se vine cu o datorie publică asumată de cel puțin 40%, ea fiind limitată de către Uniunea Europeană..»”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă pe Facebook, citându-l pe Marcel Ciolacu.

Liberalul mai spune că, timp de trei ani, președintele Camerei Deputaților a votat legea plafoanelor bugetare cu o datorie publică de 40% din PIB.

Citește și: Un festival belgian, primul element RESTRAS din patrimoniul UNESCO, după acuzații de antisemitism

„Ciolacu, președinte interimar al PSD, a VOTAT legea plafoanelor bugetare propusă de PSD cu datorie publică de 40% din PIB. Trei ani la rând - pentru 2017, 2018 si 2019! Și tot nu știe ce a votat. #CititulNuAOmoratPeNimeni P.S. Plafon înseamnă maxim nu cel «puțin»”, a conchis Cîțu.

Reacția vine în contextul în care Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă la Antena 3, că Guvernul Orban își asumă acum un deficit bugetar de cel puțin 40%, în condițiile în care în guvernarea PSD deficitul a fost redus de la 38% la 35%.

Guvernul și-a asumat răspunderea în Parlament pe trei proiecte de lege, respectiv pentru modificarea legilor justiției, abrogarea OUG 51 și pentru adoptarea Legii plafoanelor necesară adoptării Legii bugetului de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.