Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu, fericit că omul lui a câștigat la Satu Mare: Ai câștigat big time!

pnl
florin citu si adrian cozma

Deputatul Adrian Cozma a câștigat organizația PNL Satu Mare, fiind candidatul susținut de Florin Cîțu. Acesta a câștigat detașat cu 288 de voturi din 342 valabil exprimate.

Cîțu, care a fost prezent azi la Satu Mare, a ținut să-l felicite pe Cozma și pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cîțu mai face un pas spre câștigarea șefiei PNL. O nouă victorie obținută în organizația liberală Satu Mare

„Adrian Cozma a câștigat șefia PNL Satu Mare cu 283 de voturi. Ai câștigat big time! Felicitări Adrian, ai venit alături de mine din prima clipă în care am anunțat că voi candida pentru președinția PNL. Îți mulțumesc! Împreună suntem echipa câștigătoare!”, a scris Cîțu pe pagina sa de socializare.

Noul preşedinte al PNL Satu Mare le-a mulţumit atât susţinătorilor, cât şi premierului Florin Cîţu, pe care l-a asigurat de susţinerea sa în competiţia cu Ludovic Orban de la vârful partidului, potrivit Agerpres.

"Vă mulţumesc din suflet că aţi fost astăzi alături de mine. Domnule prim-ministru, asta este marea familie liberală din Satu Mare! Asta este victoria, asta va fi victoria pe 25 septembrie, la Bucureşti, la Congresul naţional PNL. Mă bucur, domnule prim-ministru, şi vă mulţumesc în mod cu totul special că aţi fost alături de noi, că sunteţi alături de noi şi că veţi susţine judeţul Satu Mare. Acesta este cel mai important semnal, mai presus de o victorie este faptul că astăzi PNL Satu Mare are o echipă închegată şi nu suntem singuri, suntem cu prim-ministrul României, care este alături de noi, şi cu întreg Guvernul României", a spus Adrian Cozma după aflarea rezultatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.