Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu MINIMIZEAZĂ scandalul documentului pentru susținerea sa care ar fi fost emis din Guvern: Domnul Orban să vină cu dovezi.

Inquam Photos / George Calin
Florin Cîțu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că, dacă documentul privind strategia de campanie a echipei care îl susţine pe Florin Cîţu în cursa pentru preşedinţia partidului este unul real, cel care a decis folosirea de resurse publice şi oameni plătiţi din bani publici în campania internă "trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria". Cîțu spune însă că documentul nu e unul real și îi cere lui Orban să vină cu probe.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban reacționează: Trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria!

"Nu îmi place concluzia pe care ați spus-o, nu știu dacă e adevărată. Colaboratorii mei au emis foarte multe documente în exces de zel. Nu îmi aduc aminte să fi văzut documentul. Cine vine cu aceste acuzații să aducă și probe că e un document real. Sunt multe documente care există cu propuneri. Aceste lucruri nu mi se par în regulă, dar nu știu dacă acest lucru s-a întâmplat. Eu spun că cine face acuzații să demonstreze că este un document real. Dacă este nevoie, vom face verificări.  Am spus în general că văd multe probleme, soluții. Nu știu ce conține acel document. Eu nu tolerez așa ceva. Domnul Orban trebuie să vină cu dovezi că este adevărat. Eu îmi aduc aminte că au fost alte documente despre care spuneau că sunt înregistrate la guvern, dar nu le-am găsit. Eu înțeleg că și domnul Orban și domnul Teodorovici au avut acel document. Să vină să demonstreze că este un document real. Acest document nu a ajuns la guvern, pe masa mea, nu a fost semnat", a declarat Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.