Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu pregătește ruptura totală de USRPLUS: Prefecții și subprefecții, pe făraș (surse)

inquamFOTO/Octav Ganea
citu Guvern

Premierul Florin Cîțu pare să fă renunțat la speranțele că liderii USR PLUS se vor răzgândi. Potrivit unor surse guvernamentale, în ședința guvernului de joi, 9 septembrie, s-ar putea lua decizia care ar echivala cu o ruptură totală față de foștii parteneri.

Astfel, potrivit surselor guvernamentale, Guvernul Cîțu ar putea adopta joi hotărârile de guvern privind eliberarea din funcții la tuturor prefecților și subprefecților USR PLUS.

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi că membrii de partid care ocupă funcţii în eşalonul doi al Guvernului nu îşi vor da demisia.

Pe de altă parte, premierul Florin Cîţu, întrebat dacă secretarii de stat, prefecţii şi subprefecţii USR PLUS urmează să fie demişi, a replicat că partidul respectiv trebuie să decidă dacă este la guvernare sau în opoziţie.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că prefecţii USR PLUS vor rămâne în funcţie până ce va fi luată o decizie de către partid sau de către guvern.

"Prefecţii USR PLUS îşi vor face treaba până la momentul la care se va lua o decizie, fie de către partid, fie de către guvern", a arătat el, în cadrul unei declaraţii de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.