Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu răspunde la acuzațiile lui Marius Budăi: 'România şi-a asumat un sistem pentru salariul minim transparent şi predictibil'

Guvernul Romaniei
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a declarat că România şi-a asumat în acest moment, pentru economia ţării, „un sistem pentru salariul minim transparent şi predictibil care să fie folosit în perioada următoare”.

„E vorba de salariul minim. E o directivă pe salariul minim. Sunt discuţii în acest moment despre salariul minim la nivelul Uniunii Europene. România în acest moment şi-a asumat, pentru economia României, un sistem pentru salariul minim transparent şi predictibil care să fie folosit în perioada următoare”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută după ce a vizitat sâmbătă Centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan Bucureşti, despre poziţia Guvernului privind salariul minim discutat la nivelul UE.

În context, recent deputatul PSD Marius Budăi a acuzat că Executivul că trimite circulare europarlamentarilor români, prin care le este recomandat să voteze împotriva intenţiei Comisiei Europene de instituire a unui salariu minim la nivelul UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.