Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu refuză să își asume documentul cu antet al guvernului și refuză să ia măsuri la adresa consilierilor care au redactat actul în scop politic VIDEO

florin citu

„Eu din funcția de premier pot să comentez doar pe documente oficiale. Un document oficial este un document care a fost înregistrat, care a fost prezentat. Niciodată un astfel de document nu a fost înregistrat, sau nu mi-a fost prezentat niciun moment. Despre documente care apar în presă sau hârtii, că nu știu dacă sunt documente, fițuici nu pot să comentez”, a declarat premierul luat de întrebări de jurnaliști cu privire la documentul care  a făcut atâta vâlvă în presă în ultima perioadă, document care de altfel are antetul guvernului.

Cîțu a refuzat să mai comenteze  pe acest subiect deși documentul este clar că a fost redactat de un consilier de stat din Guvern cu scop politic.

”Eu cred că noi înțelegem greșit semnătura electronică. În guvern noi nu avem semnătură electronică”, a mai completat premierul refuzând cu vehemență să mai răspundă pe acest subiect.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.