Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu: Socialismul impus de Ciolacu = Faliment

Mediafax
Florin-Citu

Senatorul PNL Florin Cîțu susține că prin legea bugetului Ciolacu aruncă la gunoi aproximativ 2 miliarde lei.

„Plătește găurile unor companii de stat care au rămas fără bani din cauza deciziilor proaste (furtului) luate de managementul acestor companii.

În loc să le închidă sau să le privatizeze Ciolacu vă taxează ca să-i premieze. Ce procent din cei 2 miliarde lei ajung în buzunarele lui Ciolacu?”, a scris Cîțu pe Facebook.

Senatorul liberal mai spune că Marcel Ciolacu dă bani acestor companii fără să aibă o decizie a Comisiei Europene care să spună că e în regulă să dea ajutor de stat.

„Altfel, ar trebui să facă la fel pentru TOATE companiile din România. Cum a fost posibil ca Ministerul Justiției să avizeze acest buget în această formă? Dar Ministerul Finanțelor? Dar Consilliul Concurenței? (pentru socialiști, întrebări retorice) Postarea precedentă arată falimentul băncilor de stat.

Compania TAROM a luat un împrumut GARANTAT de stat de la o banca privată. Dar nu are bani de dobânzi. Așa că Ciolacu va mai taxează puțin și plătește dobânzile de la buget.

Asta se întâmplă în socialismul impus de PSD( cu aprobarea conducerii restranse a PNL) în România din 2022”, a mai scris pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.