Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

City Insurance, asigurări după accidentul teribil din Ialomița: 'Ne vom îndeplini toate obligaţiile asumate prin contractul de asigurare'

City Insurance
city insurance

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance confirmă că TIR-ul implicat în accidentul din judeţul Ialomiţa era asigurat pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA) şi precizează că îşi va îndeplini toate obligaţiile asumate prin contractul de asigurare, potrivit unui comunicat de presă al companiei, scrie agerpres.ro.

"Referitor la accidentul tragic din data de 5 octombrie 2019, produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe, judeţul Ialomiţa, şi soldat cu victime, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance confirmă că TIR-ul implicat în accident era asigurat pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA)", se spune în comunicat.

Compania menţionează că este alături de victimele accidentului şi de familiile acestora şi îi asigură pe aceştia de întregul suport. Specialiştii societăţii, prezenţi la locul accidentului încă de sâmbătă, 5 octombrie, au expertiza necesară pentru a finaliza la timp solicitările de despăgubire generate de acest caz.

Criză la ONU - Zeci de mii de angajați riscă să nu-și primească salariile! Ce măsuri are în vedere Guterres pentru limitarea cheltuielilor


"În astfel de situaţii, menirea noastră este de a acorda compensaţii financiare victimelor accidentelor rutiere, sperând să uşurăm un pic din povara acestor momente grele prin care trec cei implicaţi. Ne vom îndeplini toate obligaţiile asumate prin contractul de asigurare, în conformitate cu legea care guvernează asigurarea pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA)", declară City Insurance, în comunicat.â

10 persoane au murit şi 7 au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa, la ora 5:00, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.