Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

City Insurance este stabilă financiar! Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance obține validarea ASF

City Insurance
city insurance

Societatea de Asigurare- Reasigurare City Insurance își respectă promisiunile din planul de redresare financiară. După mai bine de un an de verificări și discuții, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) confirmă prin decizia nr. 1019/ 26.07.2017 solvabilitatea societății de asigurare-reasigurare

“Am primit cu satisfacție decizia ASF privind închiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan. Suntem mândri de acestă realizare și de întregul efort depus de societatea noastră în ultimul an și jumătate. Vă spunem sincer, nu ne-a fost ușor‟, afirmă conducerea Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance. “Pentru noi e o dovadă în plus că Societatea de Asigurare- Reasigurare City Insurance funcționează în conformitate cu standardele impuse de ASF. Dacă ne uităm înapoi, ne pare rău că argumentele noastre, validate de auditori , nu au primit mult timp recunoșterea absolut necesara.  Însă, la sfârșitul zilei, am ajuns din nou pe harta asiguratorilor valoroși.‟, a adăugat conducerea Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance.

SURPRIZĂ Cine a fost ȚINTA DNA în DESCINDERILE de la Guvern / SURSE

În întreaga perioada de redresare, aprilie 2016 – iulie 2017, Societatea de Asigurare –Reasigurare City Insurance și-a respectat obligațiile contractuale față de clienții săi. Pe scurt, valoarea totală a sumelor achitate cu titlu de despăgubire a însumat 645.948.689 lei, echivalentul a 143.544.153 Euro.

Din analize, e clar că locomotiva pentru City Insurance a fost anul 2017. Până la data curentă, societatea a acoperit daune de 304.513.476,21 lei echivalentul a 67.669.661,38 Euro . Asta înseamnă o creștere de 97,36 % comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut,. În plus, viteza de procesare a cererilor de despăgubiri s-a reflectat și în petiții: un număr de 543 în 2017, față de 1687 anul trecut. Un alt punct forte este termenul de plată al despăgubirilor pentru RCA, societatea ajungând anul acesta la o medie de 22 de zile pentru deschiderea și lichidarea unui dosar de dauna.

“Mulțumim angajaților, clienților și partenerilor noștri care ne-au sprijinit în această perioadă. Fără ei, nu am fi reușit‟, afirmă conducerea Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance. “Chiar dacă a fost o perioadă dificilă pentru noi, le-am oferit protecția financiară de care au avut nevoie. Promitem să nu ne oprim aici urmează și alte surprize.‟, încheie conducerea Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.