Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

City Insurance, rezultate pozitive în 2017

City Insurance
city insurance

Compania City Insurance a publicat rezultatele financiare preliminare pentru 2017. Conform acestora, au fost înceiate 4.877.239 contracte și au fost instrumentate 110.696 dosare de daune. City Insurance a platiti 647,462,035.84 lei, echivalentul a 138,949,296.27 euro sub formă de daune.

Compania este mulțumită de aceste rezultate, mai ales în condițiile în care anul a fost marcat și de înțelegeri cu autoritatea de reglementare.

Citește și: România, sub semnul NINSORILOR și a vântului PUTERNIC: Atenționare de ultimă oră a meteorologilor! Care sunt zonele vizate

“Prin forțe proprii și o abordare corectă am reușit nu doar să rămânem în piață, ci să ajungem înaintea unor nume mari din industrie. Misiunea noastră este de a fi în fruntea companiilor de asigurări de încredere din România”, a declarat conducerea Societății de Asigurare-Reasigurare, conform unui comunicat de presă remis ȘTIRIPESURSE.RO.

City Insurance este lider în vânzarea de RCA în 2017 , chiar dacă această poziție nu s-a numărat printre obiectivele sale.

Citește și: Acuzaţii GRAVE după protestele din Piaţa Universităţii: 'Au fost maxim 15000 de persoane' / FOTO

“Ceea ce s-a întâmplat a fost o consecință a impunerii unui tarif unic pentru polițele RCA de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). În acel moment doar două companii au continuat să vândă RCA, una dintre ele fiind City Insurance, celelalte au refuzat să rămână în piață, boicotând vânzarea de polițe RCA sub diferite pretexte“, adaugă conducerea companiei.

Compania este sponsorul principal al echipei de fotbal FCSB și susținătoare a Federației Române de Baschet. În plus, City Insurance a desfășurat în 2017 numeroase acțiuni de responsabilitate socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.