Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă a cerut sancțiuni împotriva tinerilor liberali care au adus cuvinte ofesnsatoare împotriva celor de la PSD: Mara Mareș, chemată la raport (surse)

captura Facebook
Nicolae Ciuca

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a cerut în cadrul partidului ca vinovații pentru scandările rușinoase împotriva celor de la PSD să fie trași la răspundere, informează surse liberale. Cea care trebuie să vină cu sancțiunile este Mara Mareș, preșdintele tineretului liberal.

Vă reamintim că mai mulți tineri de la organizația de tineret a PNL au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la o petrecerre.

După apariţia imaginilor, liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuții pe acest subiect, „Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect.  Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş, conform bugetul.ro.

Vezi și: VIDEO Tinerii liberali, scandări ofensatoare la adresa partenerilor din PSD. Reacția liderului TNL, Mara Mareș

Vezi și: Marcel Ciolacu, după lozincile ofensatoare scandate la reuniunea Tineretului Naţional Liberal: O fi vreun amendament la România Educată? (Video)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.