Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă: Am adus omagiul meu luptei pentru libertate a poporului ceh la Mormântul Ostaşului Necunoscut, din cadrul ansamblului comemorativ Vítkov din Praga

stiripesurse.ro
Nicolae Ciuca

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a adus un omagiu luptei pentru libertate a poporului ceh la Mormântul Ostaşului Necunoscut, din cadrul ansamblului comemorativ Vítkov din Praga, în cadrul vizitei oficiale efectuate în Republica Cehă.

”Am adus omagiul meu luptei pentru libertate a poporului ceh la Mormântul Ostaşului Necunoscut, din cadrul ansamblului comemorativ Vítkov din Praga. Monumentul are o semnificaţie profundă pentru localnici, marcând sacrificiile din ambele războaie mondiale. Aici sunt îngropaţi soldaţi care au luptat în 1917 pentru crearea statului cehoslovac şi cehi care au participat în 1944 la eliberarea de ocupaţia nazistă”, a scris preşedintele Senatului într-o postare/ pe Facebook.
Nicolae Ciucă arată că ”gazdele privesc cu o emoţie aparte cinstirea de către români a memoriei eroilor care s-au jertfit pentru libertate”.
”Noi am fost alături de acest popor în toate momentele de cotitură ale secolului trecut. Căldura cu care sunt întâmpinat în Praga de către oficialităţi sau simpli cetăţeni îmi arată că România are în această naţiune un prieten onest pe al cărui sprijin se poate baza astăzi”, spune preşedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.