Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă 'dă din casa' lui Rareș Bogdan: 'L-ați văzut ca în BD, dar a fost și la mine la Plenița și și-a luat două găini'

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, le-a mărturisit liberalilor, vineri la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Suceava, că  el a devenit „mai calm, mai puțin agresiv“ datorită lui Gheorghe Flutur - Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava.

Totodată, el le-a spus bucovinenilor că sunt printre românii cu care se întâlnește adesea în diaspora și care îl roagă adesea să îl sune pe Gheorghe Flutur ca să îl salute și să vorbească cu el.

„Atunci când merg la Londra, la Bruxelles, la Paris, la Torino, la Roma, la Barcelona, la Madrid și întâlnesc bucovinenii - parcă sunteți dublu decât scrie în atât de - aceștia îmi spun: "Domnule Rareș, sunteți prieten cu George Flutur, puteți să-l sunați să-l vedem să ne salute?". Și îl pun pe camera de la telefon să îi salute pe Bucovinenii de peste tot. Mai ales din UK, din Liverpool, din Manchester, parcă acolo ați împânzit Marea Britanie“, a povestit Rareș Bogdan în fața sucevenilor prezenți.

În acel moment, liderul PNL, Nicolae Ciucă a intervenit: „Îmi cer scuze că vă întrerup, l-ați văzut exact ca în  filmul BD: Roma, Paris, Tokio, dar vă spun eu că a fost și la mine la Plenița și și-a luat două găini. Și un cocoș“, a spus amuzat Ciucă.

Rareș Bogdan crește găini, la București

Într-un interviu pentru Antena 3 CNN din 2022, liderul liberal a dezvăluit că în propria sa locuință din Capitală creștea, pe atunci, peste 20 de găini. El a explicat că păsările sunt crescute chiar la domiciliul său din București.

Rareș Bogdan a descris modul în care se ocupă de găini, menționând că împreună cu copiii săi strâng ouăle pe care acestea le produc. Chiar și atunci când este plecat în străinătate, își sună copiii pentru a se asigura că ouăle sunt culese.

"Mi-am cumpărat găini. La București am 22 de găini. Eu cu Jacqueline avem niște găini roșii care fac 10 – 12 ouă. Cât sunt eu mergem să adunăm ouăle. Dacă sunt la Bruxelles, la Strasbourg, plecat, sun și Jacqueline merge când vine de la grădiniță, cu Mihai, să ia ouăle din cuibar.", explica Rareș Bogdan în interviu.

content-image

 

Rareș Bogdan zice că Flutur l-a făcut 'mai puțin agresiv'

 

Gheorghe Flutur și echipa formată din 114 candidați liberali pentru primăriile sucevene și-au oficializat candidaturile pentru alegerile din 9 iunie într-un eveniment desfășurat vineri. Lansarea a avut loc în centrul Sucevei, în prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă, și a câtorva mii de membri și simpatizanți PNL din întreg județul. Alături de ei s-au aflat prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, ministrul Educației, Ligia Deca, parlamentarii liberali Ioan Balan, Constantin Daniel Cadariu, Angelica Fădor și Bogdan Gheorghiu, primarul Sucevei, Ion Lungu, și viceprimarul Lucian Harșovschi, precum și liderul PNL Botoșani, Valeriu Iftimie.

Nicolae Ciucă a fost întâmpinat în fața Consiliului Județean Suceava de către Gheorghe Flutur, după care liderii liberali au mers pe jos prin centrul Sucevei până la scenă, trecând printr-un tunel de steaguri cu PNL și prin mijlocul mulțimii de oameni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.