Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ciucă, înainte de eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: 'Nu paternitatea proiectului contează, ci efectele'

nicolae ciucă

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, în plenul reunit al Parlamentului, înaintea votului pe eliminarea pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor, că acest demers aduce un mesaj profund, anume că majoritatea guvernamentală vrea să așeze societatea pe principii corecte.

  • „Mesajul clar este ca incepem reforma pensiilor speciale cu noi insine, aratam ca avem determinarea si vointa necesare. Reforma pensiilor speciale ne-am asumat-o si in programul de guvernare. Acest lucru va aseza sistemul de pensii pe baze corecte, echitabil, cu reguli unitare aplicabile tuturor.
  • Un al motiv important este pentru a accesa fondurile din PNRR, Romania nu-si permite sa piarda aceste fonduri. Pozitia PNL e constanta si consecventa pe acest subiect.
  • Votăm în favoarea acestui demers. Pentru PNL nu paternitatea proiectului conteaza, ci care sunt efectele lui pentru credibilitatea Parlamentului, pentru sistemul de pensii si pentru societate in ansamblu. Mesajul profund al votului de azi e ca vrem sa asezam societatea si institutiile statului pe valori unitare si comune”, a declarat Ciuca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.