Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă, mesaj pentru elevii care susţin Bacalaureatul: Dragi elevi, vă doresc să obţineţi cele mai bune rezultate, care să vă ajute să faceţi alegerile corecte

Facebook
examen bacalaureat

Liderul PNL, preledintele Senatului Nicolae Ciucă le doreşte elevilor care susţin Bacalaureatul să obţină cele mai bune rezultate, care să îi ajute să facă alegerile corecte privind viitorul lor educaţional şi profesional, potrivit news.ro.

”Peste 130.000 de tineri susţin astăzi prima probă la bacalaureat, cel mai important examen din parcursul lor educaţional de până acum. De acest test depinde viitorul fiecăruia - un examen complex în care contează mult cunoştinţele şi aptitudinile dezvoltate în ultimii ani de studiu, dar şi dedicarea profesorilor şi sprijinul părinţilor. Mult succes astăzi, la proba de Limbă şi Literatură Română!”, a scris Ciucă pe Facebook.
Peste 130.500 de elevi vor susţine, luni, prima probă scrisă a examenului de bacalaureat, respectiv cea de Limba română. Intrarea în săli se face până la 08.30, iar examenul începe la 09.00. Primele rezultate ale sesiunii de vară a examenului vor fi afişate în 3 iulie, până la ora 12.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.