Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă: Praga ne susține pentru integrarea deplină în Schengen și în OCDE

Ciuca 22

Cehia susține integrarea deplină a României în spațiul Schengen, dar și în Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), susține președintele Senatului, Nicolae Ciucă, în timpul unei vizite făcute miercuri la Praga.

Președintele Senatului Nicolae Ciucă și-a început miercuri vizita în Republica Cehă cu o întrevedere cu Miloš Vystrčil, președintele Senatului.

„Am discutat cu omologul meu despre aprofundarea cooperării dintre țările noastre și despre modalități de abordare comună a provocărilor geopolitice și economice de pe plan internațional, care afectează ambele națiuni”, susține Ciucă.

El spune că președintele Senatului de la Praga a transmis felicitări României pentru recenta integrare în Spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime.

„Atât președintele Senatului ceh, cât și conducerea Camerei Deputaților de aici m-au asigurat că Praga ne susține atât pentru integrarea deplină în spațiul european de liberă circulație, cât și în Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică”, a mai scris, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.