Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Ciudatul accident feroviar de la Roșiori: CFR vine cu explicații/ Cine a greșit și cum s-a ajuns în această situație -UPDATE: AGIFER a început o anchetă

IGSU
tren

Trenul de călători Arad-București, care se afla în spatele trenului de marfă care a deraiat luni dimineața în apropierea stației Roșiori Nord, a frânat de urgență, iar mai mulți pasageri s-au rănit, a informat CFR Călători.

UPDATE 13 martie 2023, ora 08.10 - A început o anchetă AGIFER

Se pare ca trenul de calatori a depasit semnalul de intrare in statie, care arata culoarea rosie, si a tamponat ultimul vagon al trenului de marfă, aflat în mers pt garare.
Trei persoane aflate in trenul de calatori au fost ranite din cauza franarii bruste.
Este o ancheta AGIFER in curs pentru a stabili cauzele accidentului.

 

„Din primele informații, trei pasageri din trenul IR 1822, Arad – București Nord, aflat în spatele trenului de marfă deraiat, în momentul frânării de urgență a trenului s-au lovit, aceștia fiind preluați de echipajele medicale pentru acordarea de îngrijiri”, a anunțat compania, informează Mediafax.

Conform acesteia, ceilalți pasageri din tren au fost preluați de trenul IR 79, Budapesta – București Nord.

CFR Călători transmite că, până la restabilirea circulației în condiții normale, sunt posibile și alte întârzieri în circulația trenurilor de călători.

Două vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat, iar altul s-a răsturnat, luni dimineața, la intrarea în stația de cale ferată Roșiori Nord.

Mecanicul trenului de călători, care se pare că ajunsese pe aceeași linie cu marfarul dintr-o eroare umană, a frânat brusc. Nu se știe exact de ce a frânat mecanicul pentru că trenul deraiat s-ar fi aflat mai în față.

IGSU a dezactivat planul roșu de intervenție

”În jurul orei 04:00, un apel la 112 anunţa un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede si Măldăeni. Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la faţa locului. Odată ajunse, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirma. Trenul circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord şi s-a oprit brusc”, anunţă IGSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.