Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIUDATUL caz al Belgiei: Numărul persoanelor VINDECATE a ajuns să fie mai MARE decât cel al noilor cazuri cu coronavirus

Twitter
coronavirus

Numărul externărilor persoanelor afectate de COVID-19 în ultimele 24 de ore în Belgia a depăşit pentru prima oară numărul spitalizărilor de la declanşarea pandemiei în această ţară, informează duminică institutul belgian al sănătăţii Sciensano, citat de EFE.

În total, numărul internărilor în spitale al pacienţilor cu COVID-19 a fost de 499, în timp ce numărul celor externaţi a fost de 504, scrie agerpres.ro.

Citește și: Un fost șef SIE a făcut totul public! Atac devastator la un deputat USR, pe tema pensiilor speciale: Egali eram în comunismul acela după care tânjiți dvs

În prezent, mai sunt 5.735 paturi ocupate de pacienţii afectaţi de noul coronavirus în centrele medicale belgiene, dintre care 1.261 sunt internaţi la terapie intensivă.

Un alt indicator pozitiv, potrivit Sciensano, este faptul că în ultimele 24 de ore numărul celor internaţi la terapie intensivă a crescut cu doar 16 persoane.

Citește și: Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor

În ce priveşte decesele, în 24 de ore au fost raportate 164, cifrând numărul total al morţilor la 1.447.

În ce priveşte noile cazuri, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 1.260 noi contagieri, ridicând numărul total la 19.961 de îmbolnăviri.

Citește și: Video Momentul în care un primar PSD ia șpagă, în plină epidemie de coronavirus

Între timp, guvernul belgian analizează posibilitatea de a acorda o primă, de între 1.000 şi 1.450 de euro, personalului medical pentru eforturile extraordinare depuse în actuala criză.

Unele partide care susţin coaliţia guvernamentală au cerut ca prima să fie acordată şi personalului obligat să rămână la locul de muncă şi aflat în contact direct cu publicul, precum poliţiştii sau angajaţii de la casierie.

Citește și: Lovitură de teatru în România! Care este numărul real al deceselor persoanelor confirmate cu coronavirus .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.