Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciudatul caz al gemenilor care s-au căsătorit cu gemeni: Copiii lor sunt și verișori, și frați genetici

F. P.

Două surori gemene identice s-au căsătorit cu frați gemeni identici, dar acesta nu este singurul detaliu surprinzător despre această familie din Virginia: Fiii lor sunt verișori, dar sunt și frați genetici, notează New York Post.

Briana și Brittany Deane, gemene în vârstă de 35 de ani, s-au căsătorit cu Josh și Jeremy Salyers, ambii în vârstă de 37 de ani, în 2018 și sunt acum mândrii părinți ai unor "gemeni cuaternari", numiți Jax și Jet.

Micuții de 1 an s-au născut la aproape trei luni diferență și sunt verișori, dar, pentru că au același ADN, sunt și frați, într-un fenomen numit "gemeni cuaternari".

WebMD explică faptul că gemenii cuaternari sunt incredibil de rari și apar atunci când un set de gemeni identici are un copil cu un alt set de gemeni identici. Deși sunt în continuare veri, copiii par mai apropiați din punct de vedere genetic de frații născuți din aceiași părinți.

Dinamica familială rară a soților Salyer a făcut o dublă impresie la Festivalul Twins Days din Twinsburg, Ohio, care se prezintă ca fiind "cea mai mare adunare anuală de gemeni și multipli din lume", în luna august.

"Se uitau în jur și râdeau, iar apoi Jett a rostit pentru prima dată cuvântul "gemeni"", a dezvăluit Briana pentru People.

"Ați auzit termenul de gemeni irlandezi și ați auzit de gemeni identici și gemeni fraternali, dar noi avem gemeni cuaternari", a declarat Briana Salyers pentru Today Parents în februarie, imediat după ce Jett a împlinit un an în ianuarie. (Jax a împlinit un an în aprilie).

Acum, cuplul, care a jucat anterior în emisiunea TLC "Extreme Sisters", își documentează zilnic viața pe Instagram pentru cei 219.000 de urmăritori ai lor, inclusiv un moment șocant recent, când copiii lor au realizat că părinții lor sunt gemeni.

"S-au născut din părinți gemeni identici, la mai puțin de nouă luni distanță", a explicat Brittany. "Gemeni căsătoriți cu gemeni care au amândoi copii în același timp".

"Speram să avem sarcini suprapuse, astfel încât să se întâmple acest lucru. Ne-am gândit că ar fi foarte tare", a spus Briana. "Există doar 300 de căsătorii cuaternare cunoscute în istoria lumii."

Mai mulți dintre cei care îi urmăresc și-au exprimat confuzia cu privire la "gemenii cuaternari", în timp ce alții au fost încântați de arborele genealogic unic - inclusiv invitații de la Festivalul Ziua Gemenilor.

"Am avut gemeni care ne trăgeau deoparte tot timpul, spunându-ne că noi avem visul și ei au același scop și că ar fi uimitor dacă și ei s-ar căsători cu gemeni", a declarat Brittany pentru People. "Pur și simplu ne place să auzim povești de dragoste între gemeni. Este atât de amuzant. Și sperăm să se întâmple pentru toți cei care își doresc asta."

Cei patru, care împart o casă împreună în Virginia, au recunoscut că intimitatea începe să devină o problemă - dar în interiorul casei lor, nu online.

"Tocmai ne-am mutat în această casă mare", a declarat Deane pentru Entertainment Tonight. "Este incredibil de spațioasă, dar tot spațiul din lume nu ne-a îndepărtat de faptul că trebuie să ne confruntăm cu aceste probleme de intimitate."

"În acest moment, problema este într-adevăr dormitoarele și dulapurile", a adăugat ea.

Cu toate acestea, toți cei patru au ales să locuiască sub același acoperiș pentru a promova traiul ca o "unitate familială" singulară.

"Mă simt ca și cum aș fi părintele lui Jett. Și cred că și el [Josh] simte același lucru în legătură cu Jax", a spus Jeremy.

"Locuim cu toții împreună și ne creștem copiii împreună. Se simte ca o unitate de familie, nu ca două cupluri separate cu propriii copii. Suntem noi patru cu cei doi copii ai noștri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.