Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciudatul caz de la Galați: un grup de piromani au incendiat concomitent trei uși de apartamente

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marius Nasta spital pompieri smurd

Pompierii gălăţeni au intervenit noaptea trecută la trei incendii izbucnite aproape concomitent în trei cartiere din oraş, toate fiind provocate intenţionat, informează, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Citește și: Alexandru Rafila: În secţiile ATI se simte din nou aglomeraţia / Se poate să ajungem din nou la 10.000 de cazuri pe zi

Potrivit sursei citate, primul incendiu a fost în Micro 21, la blocul J6. La faţa locului au intervenit trei echipaje de la ISU Galaţi şi o ambulanţă SMURD.

Un număr de 24 de locatari s-au autoevacuat, iar alţi patru au fost evacuaţi de pompieri, după ce uşa unui apartament de la parter a fost incendiată de persoane necunoscute. Focul s-a extins şi la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului şi mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros şi înecăcios.

O persoană a suferit arsuri uşoare la mâini, în încercarea de a stinge focul, iar alte patru, printre care şi doi copii, au suferit atacuri de panică şi intoxicaţii uşoare cu fum.

Focul a fost stins rapid, cauza probabilă a declanşării incendiului fiind o acţiune intenţionată.

Al doilea incendiu s-a produs la blocul T 10 de pe strada Drumul Viilor, unde o altă uşă de apartament de la etajul 1 al blocului a fost incendiată, se pare tot intenţionat. Focul a fost stins rapid şi nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale însemnate.

Al treilea incendiu a fost semnalat în Micro 17, la tomberoane de gunoi, focul fiind pus tot intenţionat. Incendiul a fost stins rapid fără a fi înregistrate pagube însemnate, în apropiere fiind garaje şi autoturisme parcate.

În toate cele trei cazuri, Poliţia face cercetări pentru distrugere şi pentru a-i identifica pe autorii incendierilor intenţionate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.