Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu a explodat legat de cenzurarea presei sub coordonarea lui Arafat: Nici măcar comuniștii nu și-au permis o asemenea infamie

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a explodat din cauza proiectului care prevede catalogarea ca propagandiști pro ruși a tuturor jurnaliștilor care critică Guvernul României sau înalți oficiali.

UPDATE - Reacția oficială a Guvernului!

„Proiectul acesta e în cheia dictaturii și în cheia lipsei de preocupare pentru rezolvarea problemelor. A trecut o săptămână de când își propuneau să introducă stare de criză. Un grup ce cetățeni vrea acum să facă niște reguli pe baza cărora în funcție de ceea ce scrii te fac putinist. Chiar dacă vii cu dovezi pe un text sau faci investigație.

Cine poate fi corupt într-o țară în afară de cei de la putere? E de noaptea minții, nici măcar comuniștii nu și-au permis o asemenea infamie. Să vedem ce se întâmplă zilele astea cu prețurile la energie, la combustibul, asta nu e incompetență? E o nebunie fără margini. De asta se ocupă Arafat. Ce caută CNA la monitorizarea netului? Nu are atribuții”, a spus Ciutacu la România TV.

Citește și: Îi acuzi pe Iohannis și Ciucă de corupție, ești cu rușii - Departamentul lui Arafat va stabili ce e fake news în România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.