Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu, despre relația lui Dragnea cu SRI: 'Șeful patrioților s-a văzut la șpriț cu ditamai conducerea SRI. Acum își acuză partidul că s-a predat cu totul'

ciutacu

Liviu Dragnea a atacat diverși oameni din serviciile secrete în primul interviu după eliberarea din pușcărie, oameni alături de care în urmă cu câțiva ani avea relații bune. Acum, proaspăt eliberat din închisoare, arată cu degetul spre diverse grupări și oameni influenți din acest domeniu.

Jurnalistul Victor Ciutacu remarcă atitudinea schimbată a fostului lider PSD.

„Un mic amănunt, că treceam prin cadru și am văzut beculețul roșu aprins pe cameră: în seara celui mai bun rezultat la vot din istoria recentă a partidului, șeful patrioților s-a văzut la șpriț cu ditamai conducerea SRI. Care, susține el, a încercat să-i bage pe gât viitorul premier.

Întâmplător, chiar omul în a cărui sufragerie avea loc întâlnirea.

Pe care tot el îl impusese cu un an înainte vicepremier și alături de care benchetuia odinioară în vila de protocol a SRI.

La cinci ani după, dintre care doi de pușcărie, fostul lider național își acuză partidul că s-a predat cu totul la SRI. Și anunță că-și face un partid nou, suveranist și cumva în ciuda SRI. Hai, vă pupă nenea!”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Liviu Dragnea susține că șeful SRI i-a cerut să-l pună pe Dîncu premier: 'PSD este cel mai infiltrat partid. Doar Firea și Stănescu nu sunt băgați' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.