Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu, după ce Iohannis a decis închiderea școlilor și i-a amenințat pe nevaccinați: 'Până luni, când intră copiii în vacanță, nu se mai îmbolnăvește nimeni'

Victor Ciutacu mesaj

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, după discuţia cu responsabil din domeniul sănătăţii şi cu premierul Florin Cîţu pe tema măsurilor de limitare a efectelor pandemiei, că s-a decis ca toţi elevii să intre în vacanţă două săptămâni, de luni şi că tot de luni masca va deveni obligatorie peste tot. De asemenea, va fi restricţionată circulaţia noaptea, excepţie făcând cei vaccinaţi. În timpul zilei, la majoritatea activităţilor, accesul va fi permis doar cu certificatul verde.

Victor Ciutacu a taxează ieșirea lui Iohannis, care anunța, în iunie, că pandemia a luat sfârșit în România prin vaccinare, alături de Florin Cîțu.

”Până luni, când intră copiii în vacanță concomitent cu obligativitatea purtării măștii în școlile închise, nu se mai îmbolnăvește nimeni. Iar de săptămâna viitoare începe vânătoarea nocturnă de viruși care umblă cu mașina de nebuni pe șosele și, gata, se termină iar molima.”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis se substituie Guvernului și îi amenință pe nevaccinați: 'Vor avea o sumedenie de restricții' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.