Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu reacționează la acuzațiile de blat aduse Cristinei Neagu: 'Când vă atrăgeam discret atenția să aveți grijă la ce idoli vă închinați, eram nepatriot'

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat la acuzațiile de blat aduse Cristinei Neagu menționânâd că a atras atenția asupra caracterului unor sportive valoroase precum Cristina Neagu și Simona Halep.

„Când vă atrăgeam discret atenția să aveți grijă la ce idoli vă închinați, eram nepatriot, cârcotaș. Întinam simbolurile naționale de rit nou, carevasăzică. Nu am absolut nimic de adăugat.” a postat Victor Ciutacu pe pagina sa de socializare după ce a aflat că Jovanka Radicevic a acuzat-o pe Neagu de tentativă de blat la partida cu Muntenegru.

Scandal uriaș în handbal - Cristina Neagu, acuzată de tentativă de blat

„Chiar nu ne-am gândit deloc la calcule pentru alții. Când România a ajuns la un avans de 3 goluri, după ce noi am reușit să marcăm 25 de goluri, Cristina Neagu a venit lângă mine și mi-a zis de mai multe ori: «Joka, te rog, trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri!» I-am spus: «Cris, nu am mingea și, chiar dacă aș avea, nu aș face-o». Sunt sigur că, dacă ar fi fost invers, nici româncele n-ar fi gândit altfel decât mine și colegele mele", a declarat Radicevic în presa muntenegreană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.