Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu, REPLICĂ după acuzaţiile Laurei Codruţa Kovesi. Ce PROVOCARE lansează jurnalistul

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a răspuns, duminică, acuzaţiilor lansate de Laura Codruţa Kovesi privind înregistrările publicate de România TV recent. Ciutacu a lansat pe Facebook o provocare bombă.

"Dat fiind interviul-spalatorie al Lulutei, astept un geniu al tehnicii pentru un experiment. Ma inregistreaza rostind, in aceeasi ordine, fragmentele pe care le-am difuzat si pe care le recunoaste ea. Dupa aia, ii dau cea mai rara sticla de whisky pe care o am daca, fix din acele vorbe recunoscute, scoate - cu vocea mea - "stam cu curu' pe dosare" si "manca-v-as gura"", a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Procurorul șef al DNA Laura Codruța Kovesi a vorbit duminică, într-un interviu pentru ziare.com, despre scandalul controversat care o vizează. Amintim că ea ar fi fost înregistrată în timp ce i-ar fi cerut unui subordonat să ajungă la „premier” cu ancheta pe care o efectua, adică la Sorin Grindeanu.

"Nu sunt autentice, sunt prelucrate. Sunt pasaje dintr-o discuție pe care am avut-o în cadrul unei ședințe de lucru desfășurate în interiorul DNA. Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut. (...) Acea ședință a fost una de lucru, operativă, în care s-a discutat situația dosarelor aflate pe rolul unei secții a DNA. Nu s-au discutat chestiuni publice, ci anchetele și dosarele aflate în lucru. (...) Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmații pe care nu le-am făcut", a declarat procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Citeşte şi: Procurorul MAZILIT de Kovesi trage cu TUNUL: acuzații INCENDIARE pentru șefa DNA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.