Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJ Suceava invită turiştii care vor să petreacă un Crăciun ca în familie să vină în Bucovina

Primark
decoratiuni craciun

Turiştii care vor să se simtă ca acasă de Crăciun sunt aşteptaţi să vină în Bucovina, unde hotelurile şi pensiunile s-au pregătit pentru a oferi un climat familiar de aceste sărbători, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Niculai Barbă, după întoarcerea de la Târgul de Turism unde a fost lansat acest concept al Programului "Crăciun în Bucovina".

"Aici am putut să le spunem celor interesaţi despre faptul că, în acest an, pensiunile, hotelurile toţi cei care dispun de spaţii de cazare în Bucovina s-au organizat în aşa fel încât 'Crăciun în Bucovina' să fie Crăciun în familie. Aşadar, vreau să transmit celor care doresc să-şi petreacă Crăciunul în familie că o pot face în Bucovina, pentru că aici, în special în pensiuni, gazdele s-au organizat în aşa fel încât să ofere un climat familiar. Tot confortul în aşa fel încât familia să se simtă în Bucovina ca acasă. Acelaşi apel l-aş face către cei care vin din diaspora şi sunt aici de Crăciun sau în timpul vacanţelor şi să vină, şi aici îşi pot reîntregi familia. Ei venind aici se pot întâlni cu familia la o pensiune din Bucovina şi vor putea să regăsească pe lângă atmosfera din propria familie şi atmosfera din familia Bucovinei. Dacă vor încerca acest lucru, sigur că nu vor mai lipsi de la nici un Crăciun în Bucovina", a afirmat Niculai Barbă, potrivit Agerpres.

Vicepreşedintele CJ Suceava a precizat că s-a finalizat calendarul pentru Programul "Crăciun în Bucovina", ce începe de Ziua Bucovinei pe 28 noiembrie şi se termină în ianuarie 2023, odată cu sărbătorile pe stil vechi.

"Invităm şi pe cei din Republica Moldova şi pe toţi cei care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi. Bucovina este pregătită şi pentru aceşti vizitatori. Programul Crăciun în Bucovina începe pe 28 noiembrie de Ziua Bucovinei, o zi cu un program extrem de consistent. Începem de la ora 9,00 cu o serie de întâlniri festive, omagiale. Vor fi depuneri de coroane la bustul lui Flondor, dezveliri de bust, va fi sfinţirea Turnului Unirii de la biserica păstorită de părintele Viorel Vârlan. Apoi vom avea premierea elevilor olimpici care au obţinut medalii şi premii la competiţiile şcolare din acest an, elevii şi profesorii care i-au pregătit vor fi premiaţi într-un eveniment pe care îl vom organiza special pentru ei la Teatrul Matei Vişniec. Ziua se va încheia cu un moment pe esplanada Casei de Cultură din centrul municipiului Suceava", a mai detaliat reprezentantul CJ Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.