Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJ Vrancea reabilitează complexul Căprioara care va găzdui un centru pentru copii şi tineri cu dizabilităţi

basilica.ro
copii

Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea a încheiat contracte de proiectare şi execuţie pentru reabilitarea şi amenajarea complexului "Căprioara" din Crângul Petreşti, care va găzdui un centru comunitar pentru copiii cu dizabilităţi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), a informat, miercuri, administraţia judeţeană.

"Preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a semnat astăzi contractele de proiectare şi execuţie pentru cele două componente de lucrări care vor avea loc la această clădire: 'Reabilitare energetică şi lucrări conexe pentru Centru DGASPC VN - sat Petreşti, com. Vînători', proiect finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, şi 'Amenajarea centrului comunitar de servicii copii cu dizabilităţi, sat Petreşti, comuna Vînători, judeţul Vrancea', proiect finanţat din bugetul local al judeţului Vrancea", precizează CJ Vrancea, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, de acest centru modern se vor bucura circa 150 copii şi tineri cu dizabilităţi, care necesită o gamă variată de activităţi în scop de recuperare, activităţi de recreere, socializare, petrecere a timpului liber, activităţi sportive, culturale.

Valoarea totală a celor două contracte de proiectare şi execuţie lucrări de reabilitare şi amenajare a centrului comunitar pentru copii cu dizabilităţi este de 15.479.209 lei, fără TVA.

Durata contractului este de 27 luni, din care doi ani execuţia lucrărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.