Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clădirea Ministerului Educaţiei, luminată în portocaliu, de Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor

facebook.com
ministerul educaţiei portocaliu

Clădirea Ministerului Educaţiei, luminată în portocaliu, de Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor

De Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor, în semn de solidaritate, clădirea Ministerului Educaţiei este luminată în portocaliu. ”Ca ministru al Educaţiei, voi face totul pentru a mă asigura de faptul că în cât mai multe clase din România copiii cunosc riscurile inegalităţilor şi ale violenţei şi că le este cultivată dorinţa de a contribui la combaterea manifestărilor violente, indiferent de forma lor”, a transmis Ministrul Educaţiei.

”Siguranţa şi egalitatea femeilor din România trebuie să fie o prioritate pentru noi toţi. Să nu obosim să vorbim despre vulnerabilitatea femeilor în societatea românească! Să educăm generaţia tânără, astfel încât să înţeleagă că violenţa împotriva femeilor este nu doar o încălcare a drepturilor fundamentale, ci şi un impediment pentru asigurarea egalităţii de gen”, a transmis ministrul Educaţiei, Ligia Deca, pe Facebook.

”Ca ministru al Educaţiei, voi face totul pentru a mă asigura de faptul că în cât mai multe clase din România copiii cunosc riscurile inegalităţilor şi ale violenţei şi că le este cultivată dorinţa de a contribui la combaterea manifestărilor violente, indiferent de forma lor.”, a mai scris Ministrul Educaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.