Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clădirea spitalului din Tăşnad a fost modernizată

echipaj ambulanta

Clădirea spitalului din Tăşnad a fost modernizată, fiind schimbat acoperişul şi structura consolidată, informează, luni, Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare.

"Spitalul din Tăşnad a primit o nouă înfăţişare odată cu finalizarea unor ample lucrări de reabilitare a clădirii. După mai mulţi ani în care a suferit o degradare masivă, acoperişul a fost refăcut complet: structura a fost consolidată, au fost schimbate învelitorile, iar jgheaburile şi burlanele au fost înlocuite. De asemenea, a fost reabilitată faţada clădirii şi a fost refăcută canalizarea pentru scurgerea apelor pluviale. Totodată, la intrarea în clădire a fost instalată o prelata, pentru un confort sporit al pacienţilor care apelează la Camera de gardă. Lucrările de reabilitare au fost realizate cu fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Satu Mare", precizează sursa citată.

Modernizarea spitalului din Tăşnad va continua cu amenajarea curţii interioare şi extinderea suprafeţei pe care îşi desfăşoară activitatea substaţia Tăşnad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.