Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cladiu Niculescu: Am întâlnit o echipă de multe milioane de euro. Zic că ne-am descurcat destul de bine

www.agerpres.ro
Claudiu Niculescu

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat după meciul cu FCSB, scor 0-0, că elevii săi s-au "descurcat destul de bine" în faţa formaţiei bucureştene, una de "multe milioane de euro", şi că rezultatul este echitabil.

"Mă bucur că nu am pierdut acest meci. Am întâlnit o echipă de multe milioane de euro. Zic că ne-am descurcat destul de bine. Am avut din punct de vedere tactic un meci bun. Important e că n-am fost învinşi în această seară. Este un început de retur cu dreptul, având în vedere adversarul pe care l-am avut. De mâine trebuie să uităm acest joc, ne apteaptă şi perioadă foarte grea, meci cu Astra, apoi Cupa României, dacă nu mă înşel din cele 7-8 etape până în iarnă cred că jucăm cu toate echipele din play-off, orice punct acumulat contează enorm pentru noi", a spus Niculescu la Digi Sport.

El a precizat că jucătorii săi au evoluat cu mult curaj. "Mă bucur că băieţii au intrat cu moral bun şi cu încredere şi cu mult curaj şi cred că după aspectul jocului rezultatul de egalitate este echitabil. Urmează să facem o analiză a jocului, am un dubiu, nu ma revăzut faza când a săcpat Marinescu, nu am văzut dacă a fost în careu, de pe bancă mi s-a părut că a fost ultim apărător. Nu contest faptul că a fost în afara careului, ci doar faptul că probabil era ultim apărător. Însă important e rezultatul, iar acesta este unul bun pentru noi", a adăugat tehnicianul.

Niculescu a menţionat că pentru FC Voluntari contează mult revenirea pe propriul stadion. "Contează foarte mult, pentru că băieţii au alte repere, cunosc fiecare firicel de iarbă de pe acest teren.. Aici vin mult mai mulţi spectatori în tribună. Cred că vom avea şi la meciurile viitoare". Formaţia FCSB a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

Partida cu FCSB, disputată pe nocturnă, a fost prima pentru FC Voluntari pe arena Anghel Iordănescu după lucrările de refacere a stadionului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.