Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clasat pe locul trei în sondaje, Cătălin Cîrstoiu aruncă 'bomba': 'Chiar aseară i-am cerut un sfat dnei Firea / Mi-a spus de dimineață că nu m-a urmărit'

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

Clasat pe locul trei în sondaje, candidatul alianţei PSD-PNL pentru Primăria generală a municipiului Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, încearcă să devină cât mai cunoscut. El a oferit al doilea interviu după apariția sondajelor Sociopol și Avangarde. De această dată la Tvr Info. Întrebat dacă acceptă sfaturi de la Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, Cătălin Cîrstoiu a explicat că este deschis pentru a primi sugestii. „Chiar aseară i-am cerut un sfat dnei Firea, legat de un anumit punct de vedere al meu personal de la o televiziune, ieri seară. Dna Firea mi-a spus de dimineață că nu m-a urmărit și că se va uita și îmi va spune opinia”. Precizăm că Firea și Burduja au fost desemnați să conducă campania electorală din Capitală, iar Rareș Bogdan să se ocupe de comunicare.

Vezi sondaj SOCIOPOL

Vezi sondaj Avangarde

Cîrstoiu a afirmat marți seară la Tvr Info că primii doi sau trei candidaţi de pe lista pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti vor fi propuşi de el. Cîrstoiu dă asigurări că va fi vorba despre oameni care cunosc administraţie, cunosc Primăria şi modul în care această instituţie funcţionează şi că aceştia vor ”întruchipa” proiectul său pentru Bucureşti.

„Da, e corect. Pentru că merg pe principiul echipei, eu sunt ferm convins că această echipă, majoritatea din Consiliul General al Capitalei va genera împreună cu primarul o echipă solidă. Şi nu numai împreună cu primarul. Vom avea, probabil, adică mai mult ca sigur, şi în sectoare primari de sector, vom avea consiliile locale dominate de alianţa dintre PSD şi PNL. Mi-aţi spune că e o uniformizare la nivelul Capitalei. Da, e utilă, pentru că, până la urmă, Bucureştiul, un proiect unic, trebuie să meargă mai departe. Nu are cum să meargă cu disensiuni între primarii de sector şi primarul general. Eu promit că va fi o coeziune”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, la TVR Info.
Întrebat dacă a stabilit cine vor fi cei care vor ocupa primele locuri pe lista pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Cîrstoiu a răspuns: ”Lăsaţi-mă şi pe mine să ofer surprize, sigur că da, noi avem o analiză internă şi vom încerca să venim cu oameni care cunosc administraţie, care ştiu şi vor să facă bine pentru Bucureşti, sunt oameni, cumva, care întruchipează proiectul meu”.
El a anunţat că va prezenta, în scurt timp, ”o analiză foarte atentă” a problemelor municipiului Bucureşti şi ”soluţii pentru ele”.

Întrebat dacă acceptă sfaturi de la Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, Cătălin Cîrstoiu a explicat că este deschis pentru a primi sugestii.

„Chiar aseară i-am cerut un sfat dnei Firea, legat de un anumit punct de vedere al meu personal de la o televiziune, ieri seară. Dna Firea mi-a spus de dimineață că nu m-a urmărit și că se va uita și îmi va spune opinia. Cum să nu? Eu vorbesc cu dna Firea. Dna Firea și-a dorit ceva. Și d-nul Burduja în egală măsură. Eu am aflat de asta în ședința coaliției în preziua în care s-a anunțat această candidatură. Credeți-mă că e uman, o înțeleg pe dna Firea, îl înțeleg și pe d-nul Burduja, dar, din punctul meu de vedere, pentru București, și asta e cel mai important, pentru că noi vorbim de oraș, de locuitorii lui, cred eu că varianta unei stabilități reale în următorii 4 ani, de ce nu și mai mult, o reprezintă tocmai această coaliție PSD-PNL, credeți-mă, că PSD și PNL împreună depășesc 50 la sută din voturi. E foarte important ca un Consiliu General să susțină planurile unui primar general. Iar eu astăzi am un rol. Eu sunt un exponent al alianței, primul aruncat într-o luptă pentru o primărie foarte importantă, Primăria Capitalei”, a spus Cîrstoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.