Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudio Ranieri vrea ca Chelsea să câştige campionatul în Anglia

www.sport.ro
Chelsea

Claudio Ranieri, antrenorul lui Leicester City, a declarat că își dorește ca echipa Chelsea să câștige titlul în Premier League, relatează presa internațională. ''Ca fost antrenor al lui Chelsea și suporter italian, sper ca Antonio Conte să atingă acest obiectiv'', a afirmat tehnicianul, cu ocazia primirii în Hall of Fame-ul fotbalului italian.

''Conte a venit discret, însă a demonstrat că școala italiană este mai performantă ca niciodată'', a adăugat Ranieri. Tehnicianul "vulpilor" a fost primit în Hall of Fame-ul fotbalului din Peninsulă alături de foștii internaționali italieni Giuseppe Bergomi și Paolo Rossi, campioni mondiali în 1982, fostul internațional brazilian Paulo Roberto Falcao, care a evoluat cu mare succes la AS Roma, jucătoarea Melania Gabbiadini și actualul președinte al lui AC Milan, Silvio Berlusconi, conform Agerpres.

Claudio Ranieri a câștigat anul trecut titlul în Premier League cu Leicester, iar acum se află pe locul 15, cu 21 de puncte, la o distanță de 31 de puncte de liderul Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.