Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda a izbucnit în direct: 'Tot la spitale mă întrebați? Întrebarea este una răutăcioasă'

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Senatorul Claudiu Manda, candidat PSD la alegerile europarlamentare, a fost întrebat într-o emisiune TV de un invitat câte din cele opt spitale regionale au fost construite, el apreciind întrebarea ca fiind ”una răutăcioasă”. În schimb, el a dat drept contraexemplu măririle de pensii și salarii, potrivit mediafax.

Citește și: Anunț făcut de Lia Olguța Vasilescu! ‘PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani’

”Tot la spitale mă întrebați? Întrebarea este una răutăcioasă, nu am ce să comentez! Suntem într-un mandat de patru ani de zile, nu am promis că le facem pe toate într-o singură zi. Suntem pe drumul cel bun. Avem creștere economică, anul trecul, locul trei în Europa, s-a rezolvat problema creșterii salariilor așa cum am promis, cu creșterea pensiilor, cu ajutorul în agricultură și pot să vă mai dau zeci de exemple. La categoria spitale, se vor da și aici. Am primit 150 de milioane de euro toți banii și s-au cheltuit 135 de milioane de euro pe studii, pe cele trei spitale. De aici încolo sunt în continuare în căutare de soluții”, a răspuns întrebării invitatului Antena 3 Claudiu Manda.

El a mai spus că soluția pe care ”o caută guvernul și pe care vrea să o propună” este parteneriatul public-privat pentru cele opt spitale, în primă fază trei dintre ele, respectiv Cluj, Iași și Craiova.

Citește și: Sumă amețitoare! Cât încasează vedeta care a lăsat PRO TV pentru Antena 1

Potrivit programului de guvernare, PSD susținea construirea a opt spitale regionale, dotate cu echipamente de ultimă generație și a unui spital republican, în București, care urma să fie organizat ca centru de urgență-excelență și cercetare, pe toate specialitățile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.