Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda, declarație incredibilă după incidentele de la proteste: 'În Germania s-a întâmplat la fel; cei care au huiduit, luaţi cu jeturi de apă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jandarmi protestatar

Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, sâmbătă, referindu-se la protestatarii din faţa Sălii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al social-democraţilor, că oamenii au dreptul să protesteze, dar într-un cadru legal.

În context, el a dat exemplul Germaniei, ''unde e democraţie'', dar manifestanţii ''au fost luaţi cu jeturi de apă", într-o situaţie similară.

Citește și: Codrin Ștefănescu 'ÎNCINGE' atmosfera de la Congres: 'Bătăliile, de obicei, nu sunt corecte. Acum e o bătălie care se dă pe voturi'

"În Germania s-a întâmplat aşa, au fost alegeri într-o sală, aşa cum prevedea legea. Afară, cei care au huiduit au fost luaţi cu jeturi de apă. Nu am făcut o sugestie, am spus ce-i în Germania, unde e democraţie. Au libertatea să protesteze, dar într-un cadru legal", a detaliat şeful Comisiei de supraveghere a SRI, la Sala Palatului, potrivit Agerpres.

Aproximativ 100 de persoane protestează în faţa Sălii Palatului, unde se desfăşoară Congresul extraordinar al PSD. Trei protestatari au fost ridicaţi de forţele de ordine, duşi la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi amendaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.