Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda, IEȘIRE SHOW după votul din Comisia LIBE: Kovesi să-i ancheteze pe toți de acolo cum a anchetat în România

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Vicepreședintele Senatului Claudiu Manda a declarat, la scurt timp după ce Laura Codruța Kovesi a primit cele mai multe voturi în comisiile de specialitate din PE pentru postul de procuror șef european, că ar trebui ca fosta șefă DNA să-i ancheteze și pe europeni, cum a anchetat în țară.

Citește și: Victor Ponta anunță BREAKING NEWS: 'Ponta îl laudă pe Dragnea: Da, chiar îl laud!'

„Înțeleg că la nivel european se poate prin votul politic, în România înțeleg că nu se poate. Nu am spus că mă nemulțumește (rezultatul din PE), să-i ancheteze pe toți de acolo cum i-a anchetat în România. Au spus de la început că votează împotrivă (europarlamentarii PSD), pentru că parlamentarii români știu ce abuzuri s-au făcut la DNA. 100% votam împotrivă (dacă era europarlamentar - n.r.)” a declarat miercuri, la Parlament, vicepreședintele Senatului Claudiu Manda.

Reacția social-democratului vine după ce Laura Codruța Kovesi a primit, miercuri cele mai multe voturi în comisia LIBE, și anume, 26 de voturi, după audierea pentru postul de procuror șef european. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi și un vot Andres Ritter. Europarlamentarii PSD au votat împotrivă, așa cum au anunțat de la început.

Kovesi a fost preferată și în Comisia CONT cu o zi înainte, o decizie finală urmând să fie luată pentru funcția de procuror șef european abia după negocieri cu Consiliul UE și votul din PE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.