Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Năsui susține că nu este urmărit penal și amenință că va da în judecată Antena 3

captura Antena 3
Claudiu Nasui

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, neagă că ar fi urmărit penal, în ciuda faptului că Antena 3 CNN a publicat un document din care reiese că acesta ar fi fost vizat de un dosar al Parchetului General, pentru abuz în serviciu, omisiunea sesizării, favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri.. Năsui susține că nu este urmărit penal și anunță că va da în judecată postul de televiziune.

Claudiu Năsui, deputat USR și fost ministru al Economiei, anunță că va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului și va da în judecată postul de televiziune Antena 3 CNN.

„Deloc întâmplător, Antena 3 nu a prezentat integral așa-zisul document de începere a urmăririi penale, ci doar primele două paragrafe. Se vede că am deranjat multă lume. Nu e o coincidență că minciuna aceasta apare fix în ziua în care am dat declarații la DNA în calitate de martor. Nu doar că nu sunt urmărit penal, dar sunt denunțător și martor în mai multe procese penale deschise tocmai pentru neregulile pe care le-am găsit când am preluat Ministerul Economiei. Scopul minciunii promovate de Antena 3 este, probabil, acoperirea dosarului privind măștile din pandemie în care am fost citat, chiar luni, ca martor. Voi sesiza CNA și voi da în judecată Antena 3 pentru că nu poți să livrezi astfel de mizerii publicului și să scapi nesancționat”, a declarat Claudiu Năsui.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.